Life is sweet. Hier vind je producten met een hartje allemaal bij elkaar. Hartenlolly’s, weddingpops, notitieboekjes en lovely canvas tassen. Om zomaar naar iemand te sturen of wanneer je iets zoekt voor een trouwerij of vrijgezellendag. De wedding hearts zijn groter dan de standaard harten.

 

Voor de bruiloft: wil jij jouw gasten verrassen met een WEDDINGPOP? Vanaf 10 stuks krijg je een prima korting. Stuur gerust een mailtje.

Bruiloft, trouwerij, vriendschap

OOPS!   Wij zijn er even tussenuit. Vanaf 22 juli worden de pops weer verzonden.


Weddingpops (or lovepops ;-)

Prachtige WEDDINGPOPS in de romantische smaak True Vanilla. De lolly is gemaakt met heel veel echte vanille en gegoten in een hart met duifjes, een hartje en rozen. Voor wie gaat trouwen of gewoon heel verliefd is! O ja, en met een roosje in de kleur naar keuze. Wil je er een mooie kaart bij? Dat kan voor slechts 1,- extra (normaal 1,50).

€ 3,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Hartenlolly's

Ontelbare redenen om iemand kado te doen! Deze leuke hartenlolly komt dus in 4 smaken: Real Chocolate, Arabica Coffee, Salty Caramel en True Vanilla.  Wil je graag een kaart toevoegen? Dan gaat de lolly met de kaart in een cellofaan en wordt het een echt pakketje. Klik dan hier voor het hele pakketje.

€ 1,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

2 Weddingpops in een gouden doosje

2 Mooie WEDDINGPOPS in de smaak True Vanilla in een gouden kartonnen doosje met een heldere transparante schuifdeksel (zoals op de foto, hoewel deze nauwelijks te zien is). De XOXO kaart dient als ondergrond. Daarbij krijg jij nog een extra XOXO kaart. Verzending kan natuurlijk ook via ons. Wij zorgen dan voor het begeleidend schrijven (handmatig). 

Standaard krijg je 2 rode roosjes, maar als jij liever een andere combinatie hebt vertel het ons in de opmerkingen tijdens het afrekenen.

€ 9,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Stevige canvas tas incl. lolly, EN gouden doosje weddingpops!

Een mooie en stevige canvas tas, incl. “classic" lolly, met daarbij een gouden kartonnen doosje met 2 WEDDINGPOPS. De deksel is helder transparant (zoals op de foto).

 

Als je bestelt wil ik graag het volgende van je weten (dit geef je aan bij de opmerkingen tijdens het afrekenen).

1. Aan de tas hangt een label met een 'classic' lolly. Welke smaak moeten wij toevoegen? Real Chocolate, True Vanilla, Salty Caramel of de Arabica Coffee?

2. Standaard krijg je 2 rode roosjes op de WEDDINGPOPS, maar als jij liever een andere combinatie hebt vertel het ons in de opmerkingen tijdens het afrekenen. Kleuren: rood, roze, wit.

 

Verzending kan natuurlijk ook via ons. Wij zorgen dan voor het begeleidend schrijven (handmatig). Je krijgt er een extra XOXO kaart bij.

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Canvas tas, incl. lolly

De tas is 34x40cm groot, en de hengsels zijn niet te lang of te kort, maar net fijn om om je schouder te hangen. Mooi afgewerkt met een rits, dus de spullen zijn veilig.

Een Chefpop zit er bij. Heb je nou een bepaalde voorkeur voor een smaak, geef dat in de opmerkingen weer tijdens het afrekenen. Je kunt kiezen uit True Vanille, Real Chocolate, Arabica Coffee of Salty Caramel.

 

€ 9,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen


vrijgezellenfeest, feestje, snoep