Zoek je iets kleins en origineels?  Voor slechts 2,90 heb jij al een mooie, stevige en wat grotere kaart met daarbij een lolly.  Het zit samen in een cellofaan, daarbij krijg je ook een envelop. En als je wilt, stuur ik hem ook voor je op.

Lolly’s met kaart en envelop

Verzendkosten slechts 1,95.

Een mooie stevige kaart (12x18cm) samen met een lolly naar keuze.  Vertel me alleen in de opmerkingen om welke smaak het gaat: Salty Caramel, True Vanilla, Real Chocolate of Arabica Coffee. Wil je een extra lolly of kaart toevoegen? Neem het mee in je mandje. Als je wilt dat ik hem verzend, zet de tekst voor op de kaart in de opmerkingen.

€ 2,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

HARTEN-lolly’s met kaart en envelop

Verzendkosten slechts 1,95.

Hoe lief is deze kaart met een hartenlolly? Deze lolly is groter dan de klassieke ronde lolly. Een mooie stevige kaart (12x18cm) samen met een hartenlolly naar keuze. Vertel me alleen in de opmerkingen om welke smaak het gaat: Salty Caramel, True Vanilla, Real Chocolate of Arabica Coffee.

 

Wil je een extra lolly of kaart toevoegen? Neem het mee in je mandje. Als je wilt dat ik hem verzend, zet de tekst voor op de kaart in de opmerkingen.

€ 3,30

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen