Speciaal voor Valentijn, speciale mooie aanbiedingen!

Doosje 8 Chefpops met kaart en TAS Love Revolution

Bestel nu een doosje van 8 Chefpops (2 Real Chocolate, 2 Salty Caramel, 2 True Vanilla en 2 Arabica Coffee), samen met een kaart naar keuze en de Valentijnstas. Een mooie canvas tas met zwarte hengsels en een rits. Lekker veilig!

 

Als je wilt, schrijf ik handmatig jouw tekstje op de achterkant van de kaart. Laat dat in de opmerkingen achter bij het afrekenen.  

En als je liever een andere samenstelling wilt van de Chefpops, laat dat ook even achter in de opmerkingen, anders krijg je standaard de 4 -overheerlijke- smaken.

€ 22,45

€ 15,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Hartenlolly(s) met kaart v.a. 2,50

Celebrate love! Heb je iets te vieren, of wil je iemand een hart onder de riem steken? Deze lolly's zijn groter dan de  klassieke ronde lolly. Fijn om te geven of om ze gewoon lekker zelf te op te snoepen.

 

Koop hier de allerlekkerste Hartenlolly samen met de lieve hartenkaart. Laat in de opmerkingen achter welke smaak lolly je wilt toevoegen. Kies uit Arabica Coffee, Real Chocolate, Salty Caramel, True Vanilla.

Past een andere kaart beter? Dan kan ook natuurlijk!

 

We schrijven met alle liefde jouw boodschap op de kaart voordat we hem verzenden. Laat de boodschap ook achter in de opmerkingen bij het afrekenen. 

€ 3,30

€ 2,75

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen